Kontakt oss!

All informasjon som deles med oss er underlagt streng taushetsplikt
og ingenting vil bli brukt uten DITT samtykke.

Kontaktperson

Frank «Dogfather» Catarro

Talsperson og redaktør

Tlf: 911 70 508

Send dokument

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Her kan du sende oss dokumentasjon som du mener kan være nyttig til sakene. Filene sendes anonymt, uten logget avsender. Du kan selv velge å ta kontakt med oss pr. epost, messenger eller telefon før eller etter at du sender over filer.

Taushetserklæring

KennelNytt og alle involverte forplikter seg herved til ikke å bruke, åpenbare, utlevere eller på annen måte gjøre tilgjengelig for uvedkommende den informasjon og/eller personlige opplysninger som blir delt med oss.

Vi skal også vise aktsomhet i omtale av andre forhold som vi blir kjent med eller erfarer gjennom vårt engasjement. Alle som har informasjon som kan ha allmenn interesse for det KennelNytt omtaler skal føle seg trygg på at de blir ivaretatt.

Saker, dokumentasjon og informasjon som KennelNytt får tilgang til vil behandles internt og underlagt taushetsplikt inntil vedkommende har gitt tillatelse til publisering. KennelNytt vil aldri oppgi informasjonskilder uten samtykke.

Alle involverte i KennelNytt har lest de lovbestemmelser som er anført i denne erklæring og er dermed klar over straffelovens kapittel 21 samt markedsføringslovens § 28 og § 29. Samt gjort kjent med at brudd på disse bestemmelsene kan medføre straffeansvar.

Alle involverte i KennelNytt er også klar over at taushetsplikten gjelder både i den tiden man er tilknyttet KennelNytt og etter at engasjement er avsluttet.